Zaterdag 21 Oktober
KoninG: Het beste uit de Nederlandstalige popgeschiedenis
live in Van Rooijen

Wie na de maandag van Wervershover kermis het woord “KoninG” hoort en erbij is geweest, weet dat we het hier niet over Willem Alexander hebben maar over een fantastische band!!

Maar liefst 10 topmuzikanten spelen de grootste hits uit de Nederlandstalige popgeschiedenis.

Van Doe Maar, De Dijk, Blôf, Het Goeie Doel, Flemming, Goldband, en The Scene tot André Hazes.

Iedereen kent ieder nummer woord voor woord dus stilstaan en niet meezingen komt nooit voor!

De leden van KoninG zijn ook al geen onbekenden….Jeffrey Oud, Marit Verdonschot, Els van der Lubbe, Alex Mol, Eelco Webbers, Bert Schipper, Ivar Ellikhuijzen, en de blazerssectie Mechteld, Lorenzo en Babette maken het feest compleet!!

Zaterdag 21 oktober staan ze bij ons in de achterzaal. Deze avond wil je niet missen dus zorg dat je je tickets op tijd binnen hebt want Vol=Vol.

Zaal open: 21:00 uur

Early Bird Tickets: €7,50

Regular Tickets: €10,-

 

Zondag 22 Oktober
Herfstvakantiefeest met DJ Cees Weel en #OJKB
live in Van Rooijen

Deze zondag gaan we weer de herfstvakantie inluiden met DJ Cees Weel en #OJKB. Dit wordt zeker weten een schitterende feest avond. De blaren staan nog op de vingers van deze DJ’s van de vele kermissen waar ze gestaan hebben. Kortom het is zeker de moeite waard om te komen.
Heb je nog kermismunten liggen, neem ze mee want ze zijn nog geldig tot einde dit jaar.
Zaal gaat om 20:00 uur open en na 21:00 uur betaal je €5,- entree. 

 

Zaterdag 11 November
Hollandse Feestavond met Peter Beense en DJ Ferry
live in Van Rooijen

Zaterdag 11 november komt de enige echte Peter Beense bij ons langs in Van Rooijen, DJ Ferry Broers zal de avond gaan vullen met de beste Nederlands talige hits! Hij gaat samen met Peter er een gezellige en sfeervolle avond van maken.

Omdat het ook weer de 11de van de 11de is en wij niet aan carnaval, maar aan Sint Maarten doen, krijgt degene die een Sint Maarten liedje bij de entree zingt een biertje van het huis.

 

Leeftijd: 18+

zaal open: 21:00

#PeterBeense #Hollandsemuziek #Feest

 

Zaterdag 16 December

De Dijk – tribute door Over de Dijk
live in Van Rooijen

De muziek van De Dijk, gebracht door acht muzikanten die hun sporen allemaal ruimschoots verdient hebben in de muziek en een gezamenlijke passie voor een van de beste live bands die Nederland gekend heeft brengt de tribute; “Over de Dijk”. Een indrukwekkend goede tribute van een icoon in de vaderlandse popgeschiedenis, De Dijk. Waar andere tribute bands hun best doen om elke noot van de plaat goed na te spelen, gaat “Over de Dijk” verder. Zij zorgen voor de live benadering waar de Dijk zelf ook zo bekend mee is geworden. Een professionele blazerssectie, vette hammond ,stuwende gitaren, solide ritmesectie en natuurlijk een zanger die Huub bijna evenaart. Een act die nu al veel besproken is en een absolute aanrader om live te zien…maar vooral te ervaren. Trek iets moois aan, dan gaat “over de Dijk” met jou een avond dansen op de vulkaan. Over de Dijk bestaat uit: Yorick Baltus, Maikel Kenter, Bas Rijpkema, Anette De Greeuw, David Baas, Eric Nieuweboer, Maureen Uitendaal en Jochem Pennekamp.