Er komen weer wat optredens aan deze periode, hier alvast een overzicht en tevens een ticketlink om kaarten te kunnen kopen hiervoor.

 

Er zijn ook vele andere optredens/acts waar jullie tickets voor hebben gekocht. Geen paniek, deze tickets blijven geldig en de optredens/acts hebben we contact mee gehad en ze verzekeren ons dat ze hier nog een keer komen optreden. De vraag is nu alleen wanneer, want zij moeten namelijk ook heel veel shows nog inhalen. Voor nu, heb geduld en wacht het rustig af. Houdt onze socials in de gaten!!

Zaterdag 8 April
De Van Rooijen reunie met DJ Gijstaverman en T-Spoon
zaal open: 21:00 uur
Leeftijd: 18+

De Van Rooijen reunie!!

Alle leuke mensen die je in de jaren 90 bij Van Rooijen tegenkwam zullen hopelijk gehoor geven aan deze oproep om te komen. We zullen alle herinneringen laten opborrelen met de muzikale ondersteuning van Gijs Staverman en T-Spoon!

We hebben ook een leuke win actie!!!

Heb je een foto van jezelf in/op/naast het café Van Rooijen uit de 90’s ? Mail hem naar ons toe en maak kans op 5 gratis tickets voor deze reunie! Meld daarin wel of deze geplaatst mogen worden op onze website. De foto’s mogen naar dit adres gemaild worden: info@cafevanrooijen.nl

Maak je paasweekend tot een mooie, ga weer eens uit in Van Rooijen

Koop hier je tickets

Zaterdag 22 April
Doors in concert met Boneshaker
in samenwerking met SMEW
zaal open: 20:00 uur
Leeftijd: 18+

Zaterdag 22 april willen wij met jullie het jubileum vieren van Stichting Music Events Wervershoof! Vele busreizen, evenementen en festivals later, mag de stichting die ooit begon als Symfofreaks 30 kaarsjes uitblazen.

Voor deze happening hebben we geregeld dat onze plaatselijke helden van Boneshaker de avond zullen openen en daarna gaan we weer genieten van the Doors in Concert!

Koop nu je kaarten voor € 15,- in de voorverkoop, aan de deur € 20,- 

20.00u: Zaal open
21.00u – 22.00u: Boneshaker
22.30u – 00.30u: The Doors in Concert

Koop hier je tickets